阿日之友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我英文名叫Wikipedia ,各位有乜唔明可以問我

4 posters

向下

我英文名叫Wikipedia ,各位有乜唔明可以問我 Empty 我英文名叫Wikipedia ,各位有乜唔明可以問我

發表 由 深情的拉登 周一 五月 26, 2014 12:48 pm

我會認真解答
深情的拉登
深情的拉登
社長

文章數 : 32
注冊日期 : 2014-05-26

回頂端 向下

我英文名叫Wikipedia ,各位有乜唔明可以問我 Empty 回復: 我英文名叫Wikipedia ,各位有乜唔明可以問我

發表 由 阿日 周一 五月 26, 2014 12:54 pm

@@資源有限,太多膠post的話,我定期清理~
阿日
阿日
熊貓校園校監

文章數 : 176
注冊日期 : 2014-05-25

http://rexfds.unlimitedboard.com

回頂端 向下

我英文名叫Wikipedia ,各位有乜唔明可以問我 Empty 回復: 我英文名叫Wikipedia ,各位有乜唔明可以問我

發表 由 lowb 周一 五月 26, 2014 1:10 pm

請問你係咪麻甩?
lowb
lowb
社長

文章數 : 12

回頂端 向下

發表 由 深情的拉登 周一 五月 26, 2014 1:23 pm

我唔麻甩,應該係潘安甘,小白臉
深情的拉登
深情的拉登
社長

回頂端 向下

發表 由 lowb 周一 五月 26, 2014 1:26 pm

咁日之友邊個最麻甩?
lowb
lowb
社長

回頂端 向下

發表 由 深情的拉登 周一 五月 26, 2014 1:34 pm

我估Damon
深情的拉登
深情的拉登
社長

回頂端 向下

發表 由 lowb 周一 五月 26, 2014 1:48 pm

呢個靚女..點會麻甩
lowb
lowb
社長

回頂端 向下

發表 由 深情的拉登 周一 五月 26, 2014 1:50 pm

佢有留鬍鬚,好有佬味
深情的拉登
深情的拉登
社長

回頂端 向下

發表 由 samyip 周二 五月 27, 2014 6:00 pm

真主阿拉, 想請問妳點先至係一條又看得又抽得的賓周~??
平時有無打理小貼士?? 要點手勢打理先夠正宗??

煩惱人上
samyip
samyip
熊貓學園一年生
熊貓學園一年生

文章數 : 10

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章